Ve dnech 22.12 a 23.12 před vánocemi nabízíme máslovou vánočku. Cena vánočky je 75Kč. Můžete si ji objednat od 12.12. od 16:00 prostřednitvím objednávkového formuláre nebo napiště kdykoliv email a pošlete ho na info@vegit-point.cz. Vánočku si můžete vyzvednout na provozovně nebo může být dovezena při rozvozu obědů.


Složení: Pšeničná mouka celozrnná, pšeničná mouka hladká, máslo, cukr třtinový, droždí, rozinky, citronová kůra, mandle, mořská sůl.


Zůstalo nám tady pár Pravých domácích časopisů - červencové číslo a rádi vám je předáme za 35,- (původně 45,-) ve vedlejším vchodu do budovy do 13:00. Můžete si je také objednat on-line spolu s obědem.

Najdete v něm meruňkové dobroty, tipy na bezodpadovou domácnost, zajímavosti o henně a další zajímavosti.

VEGETARIÁNSKÉ JÍDELNY ESENCE
... když něco končí, je na tom krásné to, že něco nového se začíná ...
1.7.2016
PÁTEK
POSLEDNÍ DEN
PLNÉHO PROVOZU
2.7. - 11.7.2016 ZAVŘENO
CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ
12.7. - 12.8.2016
ÚTERÝ - PÁTEK
POUZE ONLINE OBJEDNÁVKY
ROZVOZY OBĚDŮ a PRODUKTŮ
MOŽNOST VYZVEDNUTÍ V JÍDELNĚ
od 13.8.2016 ZAVŘENO
PROVOZ UKONČEN
9.2016 ? ROZVOZY Z NOVÉHO MÍSTA ?

Předběžný plán u letního rozvozu obědů

  • minimální limit 180 Kč a rozvoz zdarma
  • takeaway bez minimálního limitu - možnost vyzvednutí v Soukenné ul.
  • balení salátů zvlášť mimo hlavní jídlo
  • rušení nebo změnu nabídky denního dezertu

Co dál?

Rádi bychom si trochu odpočinuli, ale současně nějakým způsobem udrželi naší značku při životě a zužitkovali získané know-how a zájem o naše produkty. Momentálně jsme v rozhodovacím procesu, jestli a případně jakým způsobem pokračovat v našem podnikání do budoucna.

Chtěli bychom požádat Vás zákazníky, kteří byste rádi podpořili naše pokračování o pomoc v následujících záležitostech.

V současné době máme rozjednané prostory v budově bývalého Jablonexu u přehrady. Zde by se dalo důstojně pokračovat. Bohužel, prostory jsou velmi veliké a zatím nemáme vyřešeno jejich plné využití. Bez investora, spolupodnikatele nebo někoho kdo by poptával prostory pro potravinářskou výrobu nelze velký potenciál daného místa využít.

Poptáváme

  • Investora, podnikatele s nadšením, podnikavostí a zkušenostmi pro další vývoj naší firmy, využití našeho výrobního potenciálu a budované značky.
  • Partnery pro naše podnikání.
  • Nadšené spolupracovníky se vztahem k vegetariánství a zdravé výživě s nápady a chutí něco vybudovat se zájmem a s praxí v našem oboru (gastronomii, pekařství, cukrářství či potravinářské výrobě).
  • Vhodnou provozovnu, kuchyň pro vaření obědů a potravinářskou výrobu s rozlohou alespoň kolem 150m2 skladovými prostory a dobrou dopravní obslužností na Jablonecku.

Pokud byste o něčem věděli nebo cítíte, že by se Vás naše poptávka mohla přímo týkat, prosím, neváhejte a kontaktujte nás. Za všechny tipy předem děkujeme.

S pozdravem a přáním všeho dobrého

Vít Jirsa a Petr Tománek
VEGIT-POINT s.ž.

Přijmeme brigádníky

POMOCNÝ KUCHAŘ

Požadujeme:

  • muž (fyzická sílá a zdatnost, dobrý zdravotní stav)
  • praxe v oboru
  • pracovitost, spolehlivost
  • schopnost pracovat v týmu
  • zájem o vegetariánskou kuchyni
  • nekuřačka/nekuřák

Nabízíme:

  • HPP po zaškolení
  • nástupní plat dle dohody podle schopností a praxe
  • ideální pracovní doba - pouze všední dny, ranní směny 8h
  • vstřícnost, profesionální prostředí, etický přístup
  • profesní růst
  • dobrý pracovní kolektiv

V případě zájmu zašlete motivační dopis a životopis info@vegit-point.cz nebo vyplňte dotazník a zanechte u pokladní v jídelně.

 

 

VÝDEJ JÍDLA

Požadujeme:

  • zručnost a praxi s výdejem
  • příjemný vzhled a vystupování
  • nekuřačka/nekuřák

Nabízíme:

  • plat 70,-Kč/hod.
  • pracovní doba po-pá: 10:00-14:00
  • práce v zajímavém oboru
  • dobrý pracovní kolektiv

V případě zájmu nás kontaktujte na info@vegit-point.cz nebo vyplňte dotazník a zanechte u pokladní.

Ve 12.týdnu (21.3. - 27.3.2016) ukončujeme dodávání do obchodů. Bude to poslední týden, kdy Vás zavezeme. Rozhodli jsme se tak v důsledku dlouhodobé nerentability našeho podnikání, s cílem se moci více soustředit na jiné naše aktivity (především na naši vegetariánskou jídelnu Esenci v Jablonci nad Nisou a na ni navazující činnosti – catering, pořádání přednášek a kurzů apod.).

 

Děkujeme za spolupráci a přejeme mnoho úspěchů
v osobním i pracovním životě

za tým Vegit-Point s.ž.
Petr Tománek a Vít Jirsa

 

Poznámka:
Naše produkty můžete nadále kupovat v jídelně Esenci v Jablonci nad Nisou, nebo je možné je přiobjednat k běžné objednávce rozvozů obědů: Více zde

 

Přijmeme brigádnici/ka na výdej jídla do jídelny Esence.

Požadujeme:

  • velkou zručnost nebo praxi s výdejem
  • příjemný vzhled
  • nekuřačka/nekuřák

Nabízíme:

  • plat 70,-Kč / hod.
  • pracovní doba po-pá: 10:00-14:00
  • práce v zajímavém oboru
  • dobrý pracovní kolektiv

V případě zájmu napište kontakt a případnou praxi s výdejem jídla na info@vegit-point.cz.

© VEGIT-POINT 2011-2024, poslední změna: 29.března 2024 ve 8:15