Jídelní lístek

16.září - 20.záříTisk
38.týden 2019
    • Pondělí 16.9.2019
    • polévka: Zeleninový krém s červenou čočkou
      hlavní jídlo: Pečená dýně a květák v krémové omáčce s pikantně marinovaným tofu a jasmínovou rýží A6
       Smažený celer s brambory a tatarkou A1,6,10
      velký salát: Těstovinový s pečenou dýní a tempehem, s brokolicí a cherry rajčaty a bazalkovým dresinkem A1,6,10
      výrobky: Muffin ostružinový s mákem A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6,10
    • Úterý 17.9.2019
    • polévka: BorščA6
      hlavní jídlo: Plněné zapečené žampiony s polentovou kaší a salátem A6,10
       Čočka na kyselo s rostlinnou uzeninou, pečenou dýní a salátem z kysaného zelí s karotkou A1,6
      velký salát: Quinoový s blanšírovanou brokolicí a karotkou, s mandlemi a paprikovou majonézou A6,8,10
      výrobky: Muffin ostružinový s mákem A1
       Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6,10
    • Středa 18.9.2019
    • polévka: Květáková A6
      hlavní jídlo: Paella s mořskou řasou Hijiky a bílým tofu A6
       Lasagne s ragú z lilku, karotky a červené čočky A1,6,10
      velký salát: Cizrnový s pečeným květákem, s tahini-kaparovým dresinkem A11
      dezert: Medovo-ovesná kulička A11
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6,10
    • Čtvrtek 19.9.2019
    • polévka: Zeleninový vývar s celestýnskými nudlemi A1,6,9
      hlavní jídlo: Výpečky z hlívy se špenátem a bramborovým knedlíkem A6
       Bulgureto s cuketou, rajčaty a květákem s tempehem a dresinkem A6
      velký salát: Čočkový s rajčaty a hlívou ústřičnou
      dezert: Závin jablečný
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6,10
    • Pátek 20.9.2019
    • polévka: Minestrone s batáty A9
      hlavní jídlo: Rajma masala s rýží basmati
       Zapečené bazalkové brambory s omáčkou ze sušených rajčat s pečenou zeleninou a bílými fazolemi A6,10
      velký salát: Bulgurový s cherry rajčaty, ředkvičkami a rukulou, s balkánským sýrem A1,7
      dezert: Závin jablečný
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Plněná kapsa špenátová s balkánským sýrem A1,7
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6,10

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2019, poslední změna: 2.ledna 2019 v 8:00