Jídelní lístek

17.únor - 21.únorTisk
8.týden 2020
    • Pondělí 17.2.2020
    • polévka: Mrkvová s kokosem
      hlavní jídlo: Dál z červené čočky s pečeným lilkem, s jasmínovou rýží A10
       Karbanátky kapustové s bramborovou kaší A1a,6
      velký salát: Kuskusový salát s pečeným květákem a dýní , červenou paprikou a červenými fazolemi A1a,10
      výrobky: Muffin višňový s čokoládou A1a,8a
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1a,6,7,10
    • Úterý 18.2.2020
    • polévka: Jihočeská kulajda A6
      hlavní jídlo: Květákové placičky s bramborovo-dýňovým pyré a dresinkem A6,10
       Čočka na kyselo s rostlinnou uzeninou a pickles A1a,6
      velký salát: Z pečené dýně se špaldou a balkánským sýrem, s rukolou A1o,7
      výrobky: Muffin višňový s čokoládou A1a,8a
       Plněná kapsa zelná s uzeninou A1a,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1a,6,7,10
    • Středa 19.2.2020
    • polévka: Hrachový krém A9
      hlavní jídlo: Francouzské brambory s tempehem a salátem z kysaného zelí A6
       Špagety s rukolovo-špenátovým pestem, se sýrem Gran Moravia a cherry rajčaty A1a,7
      velký salát: Z pečené dýně se špaldou a balkánským sýrem, s rukolou A1o,7
      dezert: Závin jablečný s ořechy A1a,8c
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1a,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1a,6,7,10
    • Čtvrtek 20.2.2020
    • polévka: Zelňačka
      hlavní jídlo: Řízky z hlívy ústřičné s bramborovým salátem s červenou řepou A1a,6,10
       Cizrna na paprice s marinovaným tofu, rýže basmati A6
      velký salát: S pečenou karotkou a tempehem v rajčatové omáčce s bílými fazolemi a brokolicí A6
      dezert: Hruškový drobenkový s kakaem A1a
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1a,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Bramborový salát s červenou řepou 250 g A6,10
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1a,6,7,10
    • Pátek 21.2.2020
    • polévka: Dýňová s květákem
      hlavní jídlo: Mexické fazole s kukuřicí, červenou paprikou a žampiony, s pečenou polentou A6
       Halušky se zelím a s tempehovými škvarky A1a,6
      velký salát: S pečenou karotkou a tempehem v rajčatové omáčce s bílými fazolemi a brokolicí A6
      dezert: Hruškový drobenkový s kakaem A1a
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1a,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1a,6,7,10

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2019, poslední změna: 2.ledna 2019 v 8:00