Jídelní lístek

25.září - 28.záříTisk
39.týden 2018
    • Pondělí 24.9.2018
    • polévka: Žampionový krém s quinoou
      hlavní jídlo: Smažený květák a dýně s bramborami a naší tatarkou A1,6,10
      velký salát: Bulgurový s ředkvičkami, cherry rajčaty a rukolou, s balk. sýrem A1,7
      výrobky: Muffin hruškový s mandlemi a kardamomem A1,8
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Úterý 25.9.2018
    • polévka: Dýňová s pečenou paprikou
      hlavní jídlo: Pikantní fallafel z červené čočky s mačkanými bramborami s hráškem, s kokosovým chutney
       Špagety se sušenými rajčaty, olivami a řapíkatým celerem A1,9
      velký salát: Čočkový s rajčaty a hlívou ústřičnou s římským kmínem
      výrobky: Muffin hruškový s mandlemi a kardamomem A1,8
       Plněná kapsa "Ratatouille" A1
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Středa 26.9.2018
    • polévka: Cibulová s hlívou ústřičnou a řasou nori A6
      hlavní jídlo: Dýňové rizoto se šalvějí s praženými semínky
       Stroganoff se sójovými nudličkami a celozrnným knedlíkem A1,6,10
      velký salát: Cizrnový s pečeným květákem, s tahini-kaparovým dresinkem A11
      dezert: Jáhlový krém s malinovou polevou A6
      výrobky: Plněná kapsa "Ratatouille" A1
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Čtvrtek 27.9.2018
    • polévka: Zelňačka s dýní a kapustou
      hlavní jídlo: Dýňovo-bramborové noky s pečeným lilkem a cuketou v rajčatové omáčce se sýrem Gran moravia A7
       Karbanátky z hlívy s pečen. bramborami ve slupce s dres. A1,6,10
      velký salát: Z čočky beluga s červenou řepou a uzeným tofu s chilli dresinkem A6
      dezert: Jáhlový krém s malinovou polevou A6
      výrobky: Plněná kapsa "Ratatouille" A1
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Pátek 28.9.2018
    •  Státní svátek - ZAVŘENO

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2017, poslední změna: 2.ledna 2017 v 16:00