Jídelní lístek

18.únor - 22.únorTisk
8.týden 2019
    • Pondělí 18.2.2019
    • polévka: Krémová s červenou čočkou
      hlavní jídlo: Pečená dýně a květák v krémové omáčce s pikantně marinovaným tofu a jasmínovou rýží
       Smažený celer s brambory a dresinkem A1,6,10
      velký salát: Kuskusový s pečenou dýní, květákem a červenou paprikou s hořčičným semínkem a červenými fazolemi A1,10
      výrobky: Muffin se sušenými meruňkami a pomerančovou šťávou A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Úterý 19.2.2019
    • polévka: Batátovo-kukuřičný krém s kokosem
      hlavní jídlo: Stroganoff se sójovými nudličkami s kulatozrnnou rýží A6,10
       Kofty (smažené kuličky) se zeleninovým kuskusem s indickým kořením a koriandrovým chutney s jogurtem A1,7
      velký salát: Z červené řepy s čočkou beluga a pečenými žampiony s majonézovým dresinkem A6,10
      výrobky: Muffin se sušenými meruňkami a pomerančovou šťávou A1
       Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Středa 20.2.2019
    • polévka: Jihočeská kulajda A6
      hlavní jídlo: Plněné kapustové závitky s rajskou omáčkou a pečenou polentou A6
       Čočka na kyselo s rostlinnou uzeninou, salát z kysaného zelí A1,6
      velký salát: Z pečené hlívy s pohankou, baby špenátem a praženou slunečnicí
      dezert: Kokosová kulička s mandlí A6,8
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Vegeburger s rostlinnou uzeninou, rajčaty, salátem a dresinkem A1,6,10
    • Čtvrtek 21.2.2019
    • polévka: Portugalská fazolová s rajčaty A6,9
      hlavní jídlo: Řízky z hlívy ústřičné s bramborovým salátem s červenou řepou A1,6,10
       Tagine z pečené dýně, brambor a karotky s brokolicí s rýží basmati
      velký salát: Z rýžových nudlí s květákem, brokolicí a karotkou, s arašídovým máslem a limetkou A5,11
      dezert: Makovník s citronovou polevouA1
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Pátek 22.2.2019
    • polévka: Dýňový krém
      hlavní jídlo: Zapečený květák s karotkou, fenyklem a bramborovou kaší s pečeným česnekem A6,10
       Chilli sin carne s rýží basmati
      velký salát: Z pečené dýně se špaldou a balkánským sýrem A1,7
      dezert: Makovník s citronovou polevouA1
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Plněná kapsa špenátová s balkánským sýrem A1,7
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2019, poslední změna: 2.ledna 2019 v 8:00