Jídelní lístek

2.prosinec - 6.prosinecTisk
49.týden 2019
    • Pondělí 2.12.2019
    • polévka: Mrkvová s kokosem
      hlavní jídlo: Dál z červené čočky s pečeným lilkem, s jasmínovou rýží A10
       Karbanátky zeleninové s bramborovou kaší A1,6
      velký salát: Kuskusový salát s pečeným květákem a dýní , červenou paprikou a červenými fazolemi A1,10
      výrobky: Muffin malinový s mandlemi A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Úterý 3.12.2019
    • polévka: Hrachový krém A9
      hlavní jídlo: Květákové placičky s bramborovo-dýňovým pyré a dresinkem A6,10
       Čočka na kyselo s rostlinnou uzeninou, pečenou dýní a pickles A1,6
      velký salát: Z pečené dýně se špaldou a balkánským sýrem, s rukolou A1,7
      výrobky: Muffin malinový s mandlemi A1
       Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Středa 4.12.2019
    • polévka: Jihočeská kulajda A6
      hlavní jídlo: Francouzské brambory s tempehem a salátem z kysaného zelí A6
       Špagety s rukolovo-špenátovým pestem, se sýrem Gran Moravia a cherry rajčaty A1,7
      velký salát: Z rýžových nudlí s brokolicí, červenou paprikou a tofu na zázvoru A6
      dezert: Závin jablečný s ořechy A1,8
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Čtvrtek 5.12.2019
    • polévka: Farmářská zelňačka s dýní a červenou čočkou
      hlavní jídlo: Řízky z hlívy ústřičné s bramborovým salátem s červenou řepou A1,6,10
       Cizrna na paprice s marinovaným tofu, rýže basmati A6
      velký salát: S pečenou karotkou a tempehem v rajčatové omáčce s bílými fazolemi a brokolicí A6
      dezert: Cuketová buchta s karobovou polevou A1
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Bramborový salát s červenou řepou 250 g A6,10
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Pátek 6.12.2019
    • polévka: Dýňová s květákem
      hlavní jídlo: Mexické fazole s kukuřicí, červenou paprikou a žampiony, s pečenou polentou A6
       Bryndzové halušky s tempehovými škvarky A1,6,7
      velký salát: Těstovinový s fenyklem, olivami, sušenými rajčaty a mandlemi A1,8
      dezert: Cuketová buchta s karobovou polevou A1
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2019, poslední změna: 2.ledna 2019 v 8:00