Jídelní lístek na další týden

25.únor - 1.březenTisk
9.týden 2019
    • Pondělí 25.2.2019
    • polévka: Z pečeného květáku a karotky
      hlavní jídlo: Rizoto se sušenými rajčaty a pečeným lilkem, sypané praženou slunečnicí A6,8
       Karbanátky kapustové s bramborovou kaší A1,6
      velký salát: Tabbouleh (bulgur s bylinkami, okurkou a rajčaty s pečeným seitanem) A1,6
      výrobky: Datlový muffin s limetkou A1
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Úterý 26.2.2019
    • polévka: Zeleninový vývar s celestýnskými nudlemi A1,6,9A9
      hlavní jídlo: Mung green dál (z fazolek Mungo) s jasmínovou rýží
       Penne s dýňovou omáčkou se zázvorem, s pečenými kousky zeleniny, sypané dýňovým semínkem A1
      velký salát: Quinoový s blanšírovanou brokolicí a karotkou, s mandlemi a dresinkem z pečených paprik A6,8,10
      výrobky: Datlový muffin s limetkou A1
       Plněná kapsa špenátová s balkánským sýrem A1,7
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Středa 27.2.2019
    • polévka: Žampionový krém s quinoou
      hlavní jídlo: Francouzské brambory s tempehem a salátem z kysaného zelí A6
       Špaldoto s výpečky ze seitanu a praženými mandlemi A1,6,8,10
      velký salát: Těstovinový s fenyklem, olivami, sušenými rajčaty a mandlemi A1,8
      dezert: Datlovo-arašídová kulička - bez cukru A1,8
      výrobky: Plněná kapsa špenátová s balkánským sýrem A1,7
       Vegeburger s červenou řepou a balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Čtvrtek 28.2.2019
    • polévka: Čočková s rajčaty
      hlavní jídlo: Noky se zeleninou v rajčatové omáčce na italský způsob, sypané sýrem Gran Moravia A7
       Sekaná z hlívy ústřičné s lepenicí a dresinkem A1,6,10
      velký salát: Cizrnový s pečeným lilkem a červenou cibulkou se sušenými rajčaty a baby špenátem
      dezert: Křehký jablečný koláč A1
      výrobky: Plněná kapsa špenátová s balkánským sýrem A1,7
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Pátek 1.3.2019
    • polévka: Špenátový krém A6
      hlavní jídlo: Bretaňské fazole s pečenou polentou a salátem z červené řepy
       Mrkvové placičky s římským kmínem podávané se zeleninovým kuskusem a nakládanou řepou A1
      velký salát: Z čočky beluga s pečenou dýní na pepři s rukolou A6
      dezert: Křehký jablečný koláč A1
      výrobky: Plněná kapsa špenátová s balkánským sýrem A1,7
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2019, poslední změna: 2.ledna 2019 v 8:00