Jídelní lístek na další týden

29.říjen - 2.listopadTisk
44.týden 2018
    • Pondělí 29.10.2018
    • polévka: Česnečka
      hlavní jídlo: Gratinované brambory s marinovaným tofu na rozmarýnu s dušenou zeleninou A6
      velký salát: Z červené řepy s čočkou beluga a pečenými žampiony s majonézovým dresinkem A6,10
      výrobky: Muffin se sušenými meruňkami a pomerančovou kúrou A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí /B/
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Úterý 30.10.2018
    • polévka: Batátovo-kukuřičný krém s kokosem
      hlavní jídlo: Cizrnové karí s dýní a jasmínovou rýží A10
       Špaldoto s pečeným tempehem a praženými mandlemi A1,6,8,10
      velký salát: Kuskusový s peč. paprikou, lilkem a cuketou s cizrnou A1
      výrobky: Muffin se sušenými meruňkami a pomerančovou kúrou A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí /B/
       Plněná kapsa pórková s tofu A1,6
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Středa 31.10.2018
    • polévka: Zeleninový vývar A9
      hlavní jídlo: Květák s dýní a špenátem zapečené s bramborovou kaší A6,8,10
       Čočka na kyselo s rostlinnou uzeninou A1,6
      velký salát: Bramborový s česnekovou majonézou a lískovými ořechy A6,8,10
      dezert: Kokosové kuličky plněné karobem A6
      výrobky: Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí /B/
       Plněná kapsa pórková s tofu A1,6
       Vegeburger s rostlinnou uzeninou, rajčaty, salátem a dresinkem A1,6,10
    • Čtvrtek 1.11.2018
    • polévka: Portugalská fazolová s rajčaty A6,9
      hlavní jídlo: Řízky z hlívy ústřičné s bramborovým salátem s červenou řepou A1,6,10
       Dýňové rizoto se šalvějí s praženými semínky
      velký salát: Z rýžových nudlí s květákem, brokolicí a karotkou, s arašídovým máslem a limetkou A5,11
      dezert: Jablečný závin A1
      výrobky: Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí /B/
       Plněná kapsa pórková s tofu A1,6
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Pátek 2.11.2018
    • polévka: Dýňový krém
      hlavní jídlo: Mexické fazole s pečenou bylinkovou polentou A6
       Lasagne s lilkem, karotkou a červenou čočkou A1,6,10
      velký salát: Z pečené dýně se špaldou a balkánským sýrem A1,7
      dezert: Jablečný závin A1
      výrobky: Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí /B/
       Plněná kapsa pórková s tofu A1,6
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2017, poslední změna: 2.ledna 2017 v 16:00