Jídelní lístek na další týden

21.říjen - 25.říjenTisk
43.týden 2019
    • Pondělí 21.10.2019
    • polévka: Dýňový krém s kokosovým mlékem
      hlavní jídlo: Dýňové karí s pečenou cuketou a s hráškem, s jasmínovou rýží
       Karbanátky zeleninové s bramborovou kaší A1,6
      velký salát: Kuskusový salát s pečeným květákem a dýní , červenou paprikou a červenými fazolemi A1,10
      výrobky: Muffin dýňový se zázvorem A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Úterý 22.10.2019
    • polévka: Indická dýňová s cizrnou
      hlavní jídlo: Květákové placičky s bramborovo-dýňovým pyré a dresinkem A6,10
       Enchiladas - zapečená tortilla s rajčatovou omáčkou, se salátem A1
      velký salát: Z čočky beluga s pečenou dýní na pepři s rukolou A6
      výrobky: Muffin dýňový se zázvorem A1
       Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Středa 23.10.2019
    • polévka: Dýňová s květákem
      hlavní jídlo: Dýně, fenykl a cuketa se špenátem v omáčce z kešu, zapečené bramborovou kaší A6,8,10
       Špagety s rukolovo-špenátovým pestem, se sýrem Gran Moravia a cherry rajčaty A1,7
      velký salát: S pečenou karotkou a tempehem v rajčatové omáčce s bílými fazolemi a brokolicí A6
      dezert: Závin jablečný s ořechy A1,8
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Čtvrtek 24.10.2019
    • polévka: Farmářská zelňačka s dýní a červenou čočkou
      hlavní jídlo: Řízky z hlívy ústřičné s bramborovým salátem s červenou řepou A1,6,10
       Rizoto dýňové s cuketou, šalvějí a tempehem A6
      velký salát: Z rýžových nudlí s brokolicí, červenou paprikou a tofu na zázvoru A6
      dezert: Dýňový koláč s ořechy A1,8
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Bramborový salát s červenou řepou 250 g A6,10
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Pátek 25.10.2019
    • polévka: Dýňový krém s pečenou paprikou
      hlavní jídlo: Mexické fazole s kukuřicí, červenou paprikou a žampiony, s pečenou polentou A6
       Dýňové noky s cuketou, lilkem a karotkou v rajčatové omáčce, sypené sýrem Gran Moravia A7
      velký salát: Těstovinový s fenyklem, olivami, sušenými rajčaty a mandlemi A1,8
      dezert: Dýňový koláč s ořechy A1,8
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2019, poslední změna: 2.ledna 2019 v 8:00